NCK roddel en achterklap

We hebben jullie hulp even nodig.

Volgende week is het NCK, het hoogtepunt en de afsluiter van het seizoen. Heel wielrennend Nederland verzamelt zich in Dronten en gaat daar een wedstrijdje rijden. We begrijpen dat er 1200 deelnemers zijn. Het lijkt de fucking fietselfstedentocht wel.

Nou lijkt het ons leuk als die podcast jongens van ons daar een special over maken. En dus gaan ze dat doen.

Om ze een beetje te helpen hebben we wat roddels, achterklap en jullie input nodig. Wie hebben er zin in? Wie niet? Welke teams zijn favoriet? Wie wint de afterparty? Wie hebben wel getraind? Wie spuiten al weken epo? We willen alles weten.

Reageren kan op Facebook en op onze site, via Twitter of lekker anoniem via ons bekende emailadres. De beste roddels komen in de podcast. En die nemen ze vrijdag op, dus vrijdagmiddag ga jij extra hard het weekend in, op weg naar het NCK.