Podcast: de Ploegentijdrit (NCK-nabeschouwing en meer)

De grote NCK-voorbeschouwing heeft het daglicht nooit mogen zien. Daarom een extraspeciale NCK-nabeschouwing met gemijmer over het fenomeen “ploegentijdrit”, een live verslag vanaf de NCK-afterparty, wat willekeurige uitslagen een vleugje sex. Arjen, Berend en Tom nemen je mee in de wondere wereld van het fietsen op koekebakkersniveau.

Vandaag dronken we trouwens een Sport Zot, de alcoholvrije variant van de Brugse Zot. Opnieuw een aanrader mensen, koop dat spul.

NB: In onze podcast refereren we trouwens aan een fraai schrijfsel over het NCK van 2017. Dat stukje is hier te vinden! 

Eén reactie

  1. Heren,
    Het moet zeker harder de volgende keer dan gem. 41 km/uur maar we hebben een topdag gehad met de Wielervereniging Bedum op het NCK op onze gewone fietsjes met opzetstuur 😉 Volgend jaar inderdaad paar tandjes erbij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.