Man vindt binnen trainen stom want buiten trainen kan ook

Mark (42) heeft geen goed woord over voor fietsers die binnen trainen. Dit omdat je ook buiten kan trainen. “Weer of geen weer, ik fiets buiten”, aldus Mark. “Veel van mijn vrienden trainen in de winter binnen, maar dat kan toch ook gewoon prima buiten? Je gaat toch niet binnen op zo’n ding zitten te zweten? Ik regen liever nat!” Daar stopt het echter niet voor Mark. Zo eet hij al tijden geen appels meer, want sinaasappels vullen ook. “Alleen maar appeltjes van oranje voor deze jongen!”, spreekt Mark krachtig. Ook zwarte veters zijn voor Mark inmiddels onbespreekbaar. “Mensen met zwarte veters begrijpen kennelijk niet dat bruine veters minstens net zo goed strikken.” Ook heeft Mark roze muisjes, auto’s van Renault en jassen met ritssluiting in de ban gedaan wegens uitstekende alternatieven. “Echt belachelijk dat mensen daar nog voor kiezen”, laat Mark optekenen. De vrienden, familie en werkgever van Mark hebben inmiddels ook een prima alternatief voor Mark gevonden. Dit omdat Mark een starre en bekrompen lul is.