6. Podcast: online avontuurtjes en de cross

We zijn even uit de lucht geweest. Gewoon, omdat het er niet van kwam. Maar het kwam er weer van! In deze aflevering praten we met Bram Kempkens over onze nieuwe sponsor OnlineSportvoeding.nl, hebben we het over ons online avontuurtje met Tom Dumoulin en bespreken we het thema cross. Daarbij komt de ICW Kardinge natuurlijk aan bod, maar ook de geile fiets van Tom en over geil gesproken: we bellen met een badderende Gerdin Boelens. Bovendien peilen we de vorm van NWVG-kopstuk Tim Weerkamp. Maar vooral: jouw favoriete fietsboys nemen je mee in hun wondere wereld gedurende ruwweg 42 minuten van je leven die je nooit meer terugkrijgt!

Wil je ook graag supervoordelig sportvoeding bestellen? Ga dan naar www.onlinesportvoeding.nl en gebruik de kortingscode “buik”. Levert 25% korting op, waarmee het spul echt spotgoedkoop wordt! En het zijn nog leuke jongens ook.