7. Podcast: een special met Harko Kievit

Onze jongens van de podcast hebben echt even superhard hun best gedaan om het niveau weer wat op te krikken. Mocht ook wel, dachten we. Zoek je niveau, dan kom je al snel uit bij de mannen van team AGU. Al jaren een dominante factor in het amateurpeloton, waarbij ” De Conifeer uit Leek” de laatste jaren het leeuwendeel van de overwinningen opeist. Harko was wel te porren voor wat slap geouwehoer voor de microfoon, godzijdank.

Naast het nieuws van de laatste weken, de nodige transfers en hier en daar een smeuïge roddel proberen Arjen, Berend en Tom los te peuteren hoe zij zich deze winter flink kunnen verbeteren. Ze hebben geluk: Harko zit zoals altijd op de praatstoel.

Dus: radio op standje “gezeik met de wijk”  en genieten van De Hark in optima forma!