Over de koers, met Douwe Doorduin

Terwijl het seizoen volop is losgebarsten hoorde jij maar niets van je favoriete podcastpiemels. Hoog tijd dat daar een einde aan kwam. De mannen kropen achter de microfoon vanuit huize Slagter, nog nadampend van een trainingskoers in het wonderschone Langelo.

Douwe Doorduin, vriend van de show, schuift aan om te vertellen hoe het hem vergaat in het elitepeloton. Best leuk, maar we zijn natuurlijk veel meer bezig met de koers in het algemeen. Middelstum, Goenga, De Slag om Westerland, Warns, Assen, De Bronneger Bult: allemaal komt het aan bod. Ook vertelt Arie openhartig over zijn dip, en blijkt Tom plots in grootse vorm te steken. Ook komen er een paar interessante luisteraarsvragen aan bod, dank daarvoor!

Dus: fasten your seatbelts, hier is een nieuwe aflevering van De Buik van het Peloton: De Podcast!