De Buik van het Peloton Openingskoers

Moi wielervriendjes,

Kriebelt het ook zo bij jullie? De goesting om een rugnummer op te spelden en te gaan koersen? Bij ons in ieder geval wel. Daarom schrokken we ons ook ineens een hoedje toen bleek dat de lieve studenten van Tandje Hoger besloten om aanstaande donderdag geen dropkoers te organiseren. Verdomme jongens, moeten we nu echt alles zelf doen?!

Omdat we geen zin hebben om nog een week te wachten (en omdat Inge Roelofsen ons zo enthousiast kreeg) nemen we eenmalig zelf het heft in handen en presenteren we je de Buik van het Peloton Openingskoers! Aanstaande donderdag, morgen dus, 3 februari om 16:30 op ’t baantje van Corpus den Hoorn. We koersen door tot zonsondergang, dus hou rekening met 45 minuten koers. Verder zijn Velodroom en Wieler Revue zo genereus geweest om het prijzenpakket wat aan te dikken. Genoeg reden om te komen dus!

Samengevat:

Start: 16:30

Kosten: € 2,- (graag gepast en contant betalen)

Drop en prijsjes voor de besten

Verder doen we alles volgens de huidige coronamaatregelen. Sporten mag gewoon, maar blijf thuis wanneer je klachten hebt.