De Buik op Corpus

Er wordt weer gekoerst in Noord-Nederland. Mooi toch eem dankzij Ingeborg en De Buik, al zeggen we het zelf. Niets ten nadele van TH, die organiseren als sinds jaar en dag de Dropkoersen en dat doen ze hartstikke goed. Ze waren nog een beetje in pik gekuift omdat we naam Dropkoers hadden gejat, maar da’s dan even jammer. Mogen ze gewoon weer terug hebben. Bovendien was Tom vergeten drop te kopen dus had het helemaal niets met een Dropkoers te maken ook.

Mooi dat Velodroom, Wielerrevue en Spaak wat spul beschikbaar stelden. Van Velodroom kregen we de best misbare werknemer, een inschrijfbus, wat prijsjes en een veger. Spaak had koffiekaarten, Wielerrevue had een Wielerrevue en 30 cent tekort bij de inschrijving. Allemaal schitterend en allemaal prachtig. Al met al was het mooi om zulke enthousiaste koppies te zien. Was je er niet bij? Gelukkig hebben we de foto’s nog!