De Kromme Stuur

Vooropgesteld: het is het stuur. Maar kan ons het schelen, want dit is DKS, motherfuckers. De allercoolste wielervereniging die volgens de KNWU helemaal geen wielervereniging. En dan heb je ons écht te pakken.

De Kromme Stuur organiseert al sinds mensenheugenis wielerwedstrijden in de landerijen rond Eexterveen. Waar? Eexterveen. Vlakbij Eext, Spijkerboor, Gieten desnoods. Schitterende rondjes, enthousiaste verkeersregelaars en een organisatie van louter liefhebbers.

Klein probleem: er komt geen hond op af. Voor de duidelijkheid: dit is zeg maar de Drentse WV Snits. Dát kaliber parcoursen en misschien nog wel kneuteriger qua ambiance. En dan niet Fries. We zijn er alweer harstikke laat mee, maar nog niet té laat: ze organiseren dit jaar nog een paar koersen. De eerste is aankomende vrijdag al. Mooi op een christelijke aanvangstijd van 19:30, ook.

Doe mee. Verras de organisatie met een leuk clubje deelnemers. Uit ervaring weten we dat de gezelligheid immens is en de dankbaarheid nog groter. Maak er desnoods een clubkampioenschapje van. Steun ze, word lid en dan maken we er volgend jaar helemaal een feest van. Meer info of gewoon even heel erg genieten van een website uit 1995: https://wvdks.nl/