Nostra culpa

Poeh, daar vlogen we even uit de bocht in ons vorige stukje. Allereerst hadden we Breeland niet in diskrediet moeten brengen. Dat hadden we ook nooit zo bedoeld, we doelden op de kale weilanden die er omheen liggen, maar we zagen ook wel dat het niet sympathiek oogde. Aangepast, Breeland weer blij, en deze zomer gaan we daar met z’n allen kanoën wat ons betreft. Ze zorgen er namelijk wel voor dat we daar een supergaaf wedstrijdje kunnen rijden en dat is geweldig. Alle liefde dus.

Kwalijker was natuurlijk dat we foto’s van een minderjarig jochie online plaatsten. Weliswaar stevig geblurd en onherkenbaar (we hebben zelf ook echt geen idee wie het is), maar dit was wel over het randje en dat snappen we. Excuses, duizendmaal excuses, het zal niet weer gebeuren. U moet weten: niets menselijks is ons vreemd. Ook wij zijn, net als u, domme piemels. We doen wel eens iets onhandigs en hebben het niet altijd in 1 keer goed. Het zal u misschien zelf ook wel eens gebeuren, dus we hopen op begrip en misschien, heel misschien wel vergiffenis. Kijkt u maar even.

Goed, dan naar de koers van morgen. We hebben er fucking veel zin in, namelijk. We hebben inmiddels wel aardig in het snotje wie er al goed is, wie kan verrassen en voor wie we niet al te bang hoeven te zijn. Onze voorspelling? Er rijdt een groepje weg en Evert-Jan Veldkamp wint. Dark horse? Albert de Vries. Wat ook kan? Een Coca-Cola-boy die we niet kennen. Wat heel leuk zou zijn? Een Muta-renner, want dan zijn ze er namelijk en we missen ze. Het kan ook zijn dat er een TH-er wint die we nooit eerder gezien hebben, maar we hebben de indruk dat die profje aan het spelen zijn in ’t Loo ofzo.

Hoe dan ook: tot morgen.