Corpus door De Buik & Velodroom

Het begin van het wielerseizoen valt keihard in het water. Geen Annen, lijkt ons. De dropkoersen kunnen we voorlopig op onze winterbuik schrijven. We verlangen zelfs naar Sleen, momenteel. God, dat waren nog eens tijden, dat we dat gewoon een kutkoers konden noemen. We zouden er nu een moord voor doen.

Daarom moeten we creatief zijn. We organiseren een koers op Zwift, in samenwerking met Velodroom Roden. Elke donderdag om 20:00. Als we nou gewoon met z’n allen afspreken dat we elkaar daar de komende tijd zien hoeven we elkaar niet zolang te missen. En ondanks dat we elkaar niet echt zien heeft het ook voordelen, natuurlijk.

Jan Oolders kan niet onterecht een 7e plaats claimen, de NWVG-train rijdt niet vloekend en tierend iedereen naar de tering én we horen geen getoeter van Burry.

Wij hebben er zin in! Wie weet wordt het wel wat, we zien wel. Inschrijven doe je hier, en het is essentieel dat je Velodroom Roden volgt op Zwift. Anders kunnen we je niet uitnodigen. Dus inschrijven én volgen. Beide. Belangrijk.

We starten allemaal tegelijk, nadien maken we een uitslag op op basis van geslacht. Zo zijn we. Elke week is er een klein prijsje te winnen, totdat we er zat van zijn.